Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Πλατινένιο βραβείο για το Canephron® Uno στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024»

2/5/2024 4:46:36 πμ
Κυκλοφορεί από την ELPEN για την αντιμετώπιση της οξείας μη επιπλεγμένης κυστίτιδας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Πλατινένιo βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμο Προϊόν στο Φαρμακείο» έλαβε το Canephron® Uno στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024». Διακρίθηκε ως η κορυφαία επιλογή στην προτίμηση των φαρμακοποιών και της κριτικής επιτροπής, ξεχωρίζοντας για την αξιοπιστία του ανάμεσα σε πολλά σκευάσματα. 


Η τιμητική διάκριση δόθηκε σε αναγνώριση της εξαιρετικής ανταπόκρισης του Canephron® Uno στις αυξανόμενες ανάγκες των γυναικών που ταλαιπωρούνται από τα ενοχλητικά συμπτώματα της οξείας μη επιπλεγμένης κυστίτιδας, καθώς και της σημαντικής συμβολής του στο χώρο του φαρμακείου.


To Canephron® Uno είναι ένα μη συνταγογραφούμενο φάρμακο φυτικής προέλευσης. Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση των ήπιων συμπτωμάτων της φλεγμονής του ουροποιητικού συστήματος, όπως είναι η συχνοουρία, ο πόνος και το τσούξιμο κατά την ούρηση. Η σύνθεσή του αποτελείται από τον ειδικά επιλεγμένο συνδυασμό 3 φαρμακευτικών φυτών, σε σταθερή αναλογία, που δρουν συνεργικά μεταξύ τους. Συγκεκριμένα περιέχει βότανο κενταύριο, ρίζα λεβιστικού και φύλλα δενδρολίβανου (1:1:1). Με 4πλό μηχανισμό δράσης τo Canephron® Uno εμφανίζει αναλγητική, σπασμολυτική και αντιφλεγμονώδη δράση, ενώ παράλληλα αναστέλλει την προσκόλληση του Escherichia Coli, του παθογόνου το οποίο είναι υπεύθυνο για το 85% των επεισοδίων κυστίτιδας (εκτός νοσοκομείου). Είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών. Διατίθεται σε συσκευασία των 30 επικαλυμμένων δισκίων.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024
Απέσπασε 5 διακρίσεις στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024»






Σχετικά άρθρα

Τα φάρμακα που φέρνουν έσοδα
Και πέτυχαν σημαντική αύξηση των πωλήσεών τους από το 2023 στο 2024
Όμιλος VOYATZOGLOU: Έργο Micro-Picking για σύγχρονο κέντρο διανομής φαρμακαποθήκης
Προετοιμάζει 1000 παραγγελίες/ώρα, με μεγάλη ακρίβεια
BAUSCH + LOMB Hellas: Στην 5η  θέση των  Best Workplaces™ 2024
Και στη 2η θέση των Best Workplaces™ For Women 2024
Νέα διοικητική δομή στη Γρ. Σαράντης
Ο Κυριάκος Σαράντης εκλέχτηκε πρόεδρος και ο Γιάννης Μπούρας ανέλαβε CEO